Outlet
39.88 kr Moms inkl. Moms 31.90 kr Moms ekskl. Moms *
Butikspris 94.21 kr
-58

Malfini 216C - Heavy Cotton Polo Shirt til kvinder - White


Størrelse
Antal
-
+
kr 0.00
(Lager: 10)
0 artikler 0.00 kr
Beskrivelse

Malfini 216C

Fuldfør din samling med denne Poloshirt i kraftig bomuld til kvinder, der tilbydes af Malfini -mærket! Det er et elegant og trendy stykke at shoppe i denne sæson. Hvis du vil skifte fra den tidløse eller meget klassiske hvide eller sorte poloshirt, er der andre farver tilgængelige: rød, blå, grøn… Der er noget for enhver smag. Den fås også i alle størrelser.

Med sit monterede snit vil denne model feminisere dit look, samtidig med at den giver et uimodståeligt touch af sportstøj. Det afhænger af diskretion, med knapper klædt i samme farve som stoffet. For optimal komfort er den designet i et blødt og behageligt materiale. Kraven er udstyret med et renhedsbånd. Dens høje vægt er en garanti for dens styrke og modstand. Det kan holde i årevis uden problemer, forudsat at det selvfølgelig er godt vedligeholdt.

Tro ikke, at Heavy Cotton Malfini -poloshirtet kun passer til sporty outfits eller jeans. Det kan også være sexet, når det blandes med et miniskørt i kunstlæder for en garanteret glamrocknote. Tøv ikke med at booste dit look med et smukt par moderne ankelstøvler.

• monteret snit med sideslidser

• krave og ærmer i 1: 1 ribbe

• smal 5-knapsspænde

• selvfremstillet kravebånd

• forstærkede skuldersømme

• Vægt: 220 g / m²

Vægt
220g/m²
Gratis forsendelse på ordrer over 999.00 kr pr. Lager!
Interessante produkter

Anmeldelser af Malfini 216C